تاثیر زمان وجین علف های هرز روی درختچه چای رقم کاشف

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 9-11

سید تقی میرقاسمی میرقاسمی؛ علی فاطمی چوکامی


چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان

دوره 4، شماره 1، مهر 1400، صفحه 13-21

محمدرضا محبوبی؛ فاطمه طاووسی راد


سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 14-22

مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی؛ فاطمه پارسا؛ صغری محبیان


بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 16-25

مریم السادات متولی جلالی؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ احمدتقی شکرگزار


فعالیت فیتوشیمی و زیستی ساپونین بذر چای

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 17-18

فاطمه پارسا


چای ماچا و ویژگی‌های آن

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 19-21

مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی


آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 22-24

کلثوم چراغی؛ مریم السادات متولی جلالی


شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی

دوره 4، شماره 1، مهر 1400، صفحه 22-28

مرضیه شازده احمدی؛ زین العابدین شهادتی مقدم؛ سید افشین سجادی


آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 23-28

صنم صفائی چائی کار؛ سعیده مرزوان؛ احمد شیرین‌فکر


کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 26-30

شاهین جهانگیرزاده خیاوی؛ رضا آزادی گنبد؛ صنم صفائی چائی کار


تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 29-36

یلدا رضاپور؛ سید احمد شهیدی؛ شیوا روفی گری حقیقت


غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی

دوره 4، شماره 1، مهر 1400، صفحه 29-39

فاطمه پارسا؛ کبری تجددی طلب؛ فاطمه حبیبی؛ صنم صفائی چائی کار؛ صغری محبیان اطاقوری


بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 31-43

رضا آزادی؛ شاهین جهانگیرزاده خیاوی؛ صنم صفائی چائی کار


استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 37-43

احمد شیرین‌فکر؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ علی سراجی؛ رضا آزادی گنبد؛ کتایون اسلامی


تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 44-49

زهرا رجبی پور؛ سید مصطفی صادقی؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ کلثوم چراغی


اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 44-49

محمد بخشی پور؛ ناصر محمدیان روشن؛ کوروش مجد سلیمی؛ احمد شیرین‌فکر


تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 67-71

علی سراجی؛ احمد شیرین‌فکر؛ ابوالفضل یحیوی آزاد؛ پروین روستا