استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول

نوع مقاله : مقاله ترویجی

نویسندگان

1 هیات علمی پژوهشکده چای

2 عضو هیات علمی پژوهشکده چای، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، لاهیجان، ایران

3 استادیار بیماری شناسی گیاهی گرایش نماتدشناسی، پژوهشکده چای، موسسه تحقیقات علوم باغبانی؛ سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی،

4 پژوهشکده چای

5 پژوهشکده چای، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، لاهیجان، ایران