دوره و شماره: دوره 3، شماره 2، اسفند 1399 (ویژه‌نامه هفته پژوهش و انتقال ‌یافته‌های تحقیقاتی) 
انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی

صفحه 1-3

شیوا روفی گری حقیقت؛ سیداحمد تقی شکرگذار؛ صغری محبیان اطاقوری


تاثیر زمان وجین علف های هرز روی درختچه چای رقم کاشف

صفحه 9-11

سید تقی میرقاسمی میرقاسمی؛ علی فاطمی چوکامی


چای ماچا و ویژگی‌های آن

صفحه 19-21

مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی


آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن

صفحه 22-24

کلثوم چراغی؛ مریم السادات متولی جلالی


شماره‌های پیشین نشریه

ویژه‌نامه هفته پژوهش و انتقال ‌یافته‌های تحقیقاتی