ا
-
ابراهیمی، محمد صادق
شکلگیری نوع جدیدی از گروههای خودیار (SHGS) در باغهای چای گیلان و مازندران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 18-24]
ب
-
باقری، فرید
کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد زخم ریشهی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]
پ
-
پدرپور، ناصر
بررسی تغییرات عملکرد و کارآیی مصرف آب با استفاده از آبیاری بارانی با فواصل کوتاه در باغهای چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-7]
ت
-
تقی شکرگزار، سیداحمد
عوامل مؤثر بر کیفیت چای در عملیات چایسازی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-18]
-
تقی شکرگزار، سید احمد
اثر سطوح مختلف ارتفاع برگچینی با ماشین برگچین بر صفات کیفی چای خشک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 19-25]
ج
-
جوادی، ارژنگ
اثر سطوح مختلف ارتفاع برگچینی با ماشین برگچین بر صفات کیفی چای خشک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 19-25]
-
جوانشیر رضایی، یعقوب
بررسی تغییرات عملکرد و کارآیی مصرف آب با استفاده از آبیاری بارانی با فواصل کوتاه در باغهای چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-7]
چ
-
چراغی، ستیلا
استفاده از آنزیم پکتیناز در فرایند تولید چای سیاه ایرانی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-30]
خ
-
خردادپور، گودرز
بررسی اثرات ازت و پتاس بر روی عملکرد و رشد بوتههای چای بعد از هرس کفبر [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 31-35]
د
-
دادپور، سیده مهسا
استفاده از آنزیم پکتیناز در فرایند تولید چای سیاه ایرانی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-30]
ر
-
روفی گری حقیقت، شیوا
اثر سطوح مختلف ارتفاع برگچینی با ماشین برگچین بر صفات کیفی چای خشک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 19-25]
-
روفی گری حقیقت، شیوا
استفاده از آنزیم پکتیناز در فرایند تولید چای سیاه ایرانی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-30]
-
روفی گری حقیقت، شیوا
بررسی فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز در فرآیند تولید چای سیاه [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 36-40]
س
-
سراجی، علی
کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد زخم ریشهی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]
-
سنجری، سید محسن
عوامل مؤثر بر کیفیت چای در عملیات چایسازی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-18]
ش
-
شایگان، شهرزاد
اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 8-12]
-
شایگان، شهرزاد
بررسی فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز در فرآیند تولید چای سیاه [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 36-40]
-
شریفی، مسلم محمد
علفهای هرز چای و زیان اقتصادی آنها [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 25-30]
-
شیرینفکر، احمد
اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 8-12]
ص
-
صلواتیان، سید بابک
اثر سطوح مختلف ارتفاع برگچینی با ماشین برگچین بر صفات کیفی چای خشک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 19-25]
ع
-
علینقی پور، بهروز
اهمیت استفاده از کودهای آلی در باغهای چای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 8-13]
غ
-
غلامی، مهران
نگرشی کوتاه بر بهنژادی چای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
-
غلامرضازاده یوسفی، ناهید
کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد زخم ریشهی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]
ف
-
فاطمی، علی
نقش آلومینیوم در گیاه چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 31-35]
-
فرید، رقیه
بررسی اثرات ازت و پتاس بر روی عملکرد و رشد بوتههای چای بعد از هرس کفبر [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 31-35]
-
فرید، رقیه
کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد زخم ریشهی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]
-
فلکرو، کوروش
بررسی اثرات ناشی از تنش خشکی بر رشد گیاه چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 13-17]
م
-
مجد سلیمی، کوروش
بررسی تغییرات عملکرد و کارآیی مصرف آب با استفاده از آبیاری بارانی با فواصل کوتاه در باغهای چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-7]
-
محمدشریفی، مسلم
معرفی فلور علفهای هرز باغهای چای ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 36-43]
-
میرحسینی مقدم، سید عبدالله
شکلگیری نوع جدیدی از گروههای خودیار (SHGS) در باغهای چای گیلان و مازندران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 18-24]
-
میرحسینی مقدم، سید عبداله
کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد زخم ریشهی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]
-
میرقاسمی، سید تقی
علفهای هرز چای و زیان اقتصادی آنها [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 25-30]
-
میرقاسمی، سید تقی میرقاسمی
معرفی فلور علفهای هرز باغهای چای ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 36-43]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد