نمایه نویسندگان

ا

  • ابراهیمی، محمد صادق شکل‌گیری نوع جدیدی از گروه‌های خودیار (SHGS) در باغ‌های چای گیلان و مازندران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 18-24]

ب

  • باقری، فرید کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد ‌زخم ریشه‌ی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]

پ

  • پدرپور، ناصر بررسی تغییرات عملکرد و کارآیی مصرف آب با استفاده از آبیاری بارانی با فواصل کوتاه در باغ‌های چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-7]

ت

ج

  • جوادی، ارژنگ اثر سطوح مختلف ارتفاع برگ‌چینی با ماشین برگ‌چین بر صفات کیفی چای خشک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 19-25]
  • جوانشیر رضایی، یعقوب بررسی تغییرات عملکرد و کارآیی مصرف آب با استفاده از آبیاری بارانی با فواصل کوتاه در باغ‌های چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-7]

چ

  • چراغی، ستیلا استفاده از آنزیم پکتیناز در فرایند تولید چای سیاه ایرانی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-30]

خ

  • خردادپور، گودرز بررسی اثرات ازت و پتاس بر روی عملکرد و رشد بوته‌های چای بعد از هرس کف‌بر [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 31-35]

د

  • دادپور، سیده مهسا استفاده از آنزیم پکتیناز در فرایند تولید چای سیاه ایرانی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-30]

ر

  • روفی گری حقیقت، شیوا اثر سطوح مختلف ارتفاع برگ‌چینی با ماشین برگ‌چین بر صفات کیفی چای خشک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 19-25]
  • روفی گری حقیقت، شیوا استفاده از آنزیم پکتیناز در فرایند تولید چای سیاه ایرانی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-30]
  • روفی گری حقیقت، شیوا بررسی فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در فرآیند تولید چای سیاه [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 36-40]

س

  • سراجی، علی کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد ‌زخم ریشه‌ی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]
  • سنجری، سید محسن عوامل مؤثر بر کیفیت چای در عملیات چایسازی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-18]

ش

  • شایگان، شهرزاد اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 8-12]
  • شایگان، شهرزاد بررسی فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در فرآیند تولید چای سیاه [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 36-40]
  • شریفی، مسلم محمد علف‌های هرز چای و زیان اقتصادی آنها [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 25-30]
  • شیرین‌فکر، احمد اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 8-12]

ص

  • صلواتیان، سید بابک اثر سطوح مختلف ارتفاع برگ‌چینی با ماشین برگ‌چین بر صفات کیفی چای خشک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 19-25]

ع

غ

ف

  • فاطمی، علی نقش آلومینیوم در گیاه چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 31-35]
  • فرید، رقیه بررسی اثرات ازت و پتاس بر روی عملکرد و رشد بوته‌های چای بعد از هرس کف‌بر [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 31-35]
  • فرید، رقیه کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد ‌زخم ریشه‌ی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]
  • فلکرو، کوروش بررسی اثرات ناشی از تنش خشکی بر رشد گیاه چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 13-17]

م

  • مجد سلیمی، کوروش بررسی تغییرات عملکرد و کارآیی مصرف آب با استفاده از آبیاری بارانی با فواصل کوتاه در باغ‌های چای [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-7]
  • محمد‌شریفی، مسلم معرفی فلور علف‌های هرز باغ‌های چای ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 36-43]
  • میرحسینی مقدم، سید عبدالله شکل‌گیری نوع جدیدی از گروه‌های خودیار (SHGS) در باغ‌های چای گیلان و مازندران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 18-24]
  • میرحسینی مقدم، سید عبداله کارایی پتاسیم و سموم نماتدکش علیه نماتد مولد ‌زخم ریشه‌ی چای در استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 41-45]
  • میرقاسمی، سید تقی علف‌های هرز چای و زیان اقتصادی آنها [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 25-30]
  • میرقاسمی، سید تقی میرقاسمی معرفی فلور علف‌های هرز باغ‌های چای ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 36-43]