نوع مقاله : مقاله ترویجی
نویسندگان
1 پژوهشکده چای، مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، لاهیجان، ایران
2 مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان،سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
شیرینفکر, احمد و شایگان, شهرزاد . (1401). اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای. چای و دمنوش های گیاهی, 5(2), 8-12.
شیرینفکر, احمد , و شایگان, شهرزاد . "اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای", چای و دمنوش های گیاهی, 5, 2, 1401, 8-12.
شیرینفکر, احمد, شایگان, شهرزاد. (1401). 'اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای', چای و دمنوش های گیاهی, 5(2), pp. 8-12.
احمد شیرینفکر و شهرزاد شایگان, "اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای," چای و دمنوش های گیاهی, 5 2 (1401): 8-12,
شیرینفکر, احمد, شایگان, شهرزاد. اهمیت پتاسیم و منیزیم در چای. چای و دمنوش های گیاهی, 1401; 5(2): 8-12.