نوع مقاله : مقاله ترویجی
نویسندگان
1 1- پژوهشکده چای، موسسه تحقیقات علوم باغبانی؛ سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، لاهیجان، ایران
2 سازمان چای کشور
تقی شکرگزار, سیداحمد و سنجری, سید محسن . (1401). عوامل مؤثر بر کیفیت چای در عملیات چایسازی. چای و دمنوش های گیاهی, 5(1), 14-18.
تقی شکرگزار, سیداحمد , و سنجری, سید محسن . "عوامل مؤثر بر کیفیت چای در عملیات چایسازی", چای و دمنوش های گیاهی, 5, 1, 1401, 14-18.
تقی شکرگزار, سیداحمد, سنجری, سید محسن. (1401). 'عوامل مؤثر بر کیفیت چای در عملیات چایسازی', چای و دمنوش های گیاهی, 5(1), pp. 14-18.
سیداحمد تقی شکرگزار و سید محسن سنجری, "عوامل مؤثر بر کیفیت چای در عملیات چایسازی," چای و دمنوش های گیاهی, 5 1 (1401): 14-18,
تقی شکرگزار, سیداحمد, سنجری, سید محسن. عوامل مؤثر بر کیفیت چای در عملیات چایسازی. چای و دمنوش های گیاهی, 1401; 5(1): 14-18.