نویسنده = شیوا روفی گری حقیقت
انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 1-3

شیوا روفی گری حقیقت؛ سیداحمد تقی شکرگذار؛ صغری محبیان اطاقوری


تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 29-36

یلدا رضاپور؛ سید احمد شهیدی؛ شیوا روفی گری حقیقت


استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 37-43

احمد شیرین‌فکر؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ علی سراجی؛ رضا آزادی گنبد؛ کتایون اسلامی


استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 10-15

مینا فلاحتگر؛ نگین نصیری؛ شیوا روفی گری حقیقت


تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 44-49

زهرا رجبی پور؛ سید مصطفی صادقی؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ کلثوم چراغی


تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 24-33

مریم السادات متولی جلالی؛ : سید مصطفی صادقی؛ شیوا روفی گری حقیقت


بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی)

دوره 1، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 1-11

شیوا روفی گری حقیقت؛ کوروش مجد سلیمی؛ مهران غلامی


بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک

دوره 1، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 19-22

منیژه کوچکی؛ شیوا روفی گری حقیقت