ایندول بوتریک اسید (IBA)کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
انرژی تجدیدپذیرارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
ب
بادرنجبویهمقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
خواص فیزیکوشیمیاییاستفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
د
درصد جوانهزنیتعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
دستگاه تنفسیشناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماریهای تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
دمای بهینهتعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
دمای پایهتعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
دمآوری و کیفیتتاثیرغلظتهای مختلف چای و زمان دمآوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
دمنوشآشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
دمنوش گیاهیشناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماریهای تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
ذ
ذائقه مصرف کنندهبررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
ر
رابطه ژنتیکیبررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
رشدکشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
رویشگاهتأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
ز
زیستسنجیتاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
س
سایبانکشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
ساپونینتاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
سیاستگذاریچالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-21]
سرعت جوانهزنیتعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
سفیدبالکپایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
سلامتیشناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماریهای تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
سویاآشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
ش
شاخصهای انرژیارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
شاخصهای کیفی چایبهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
شکل زیستیمعرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
شکل زیستیگیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
ض
ضایعاتبررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
عصاره گیریتأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
عملکردبررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
عملکردتأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
ف
فراوانی جمعیتتأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
فرآوریبررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
فرآوریآشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
فرسایشآشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
فیسالیسآشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]
ق
قارچهای فراریشهتأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
قلمهکاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
کمپوستارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیلهی بادامزمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
کنههای خسارت زاتاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
کهنوج کرمانگونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
کود دامیتأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
کود زیستیاثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
کود شیمایی گیاه داروییتأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
کود گاویمقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
گیاهان داروییشناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماریهای تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
گلخانهاثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
گلخانهآشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]
م
مارکرهای مولکولیبررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
ماسهتعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
مایکوریزامقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
متابولیت ثانویهتاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
محیطزیستارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیلهی بادامزمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
محلولپاشی عناصر غذاییبهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
مراتع هیر- نئورمعرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
مرزه تابستانهاثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
مرکباتکشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
مصرف چایبررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
مصرف خوراکیارزیابی روشهای مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
مواد مؤثرهآشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
ن
نیتروژنمقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
نفتالین استیک اسید (NAA)کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
ورمی کمپوستبررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
ورمی کمپوستمقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
ورمیکمپوستتأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
ورمیکولیت و هوگلند.تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
ی
یکنواختیبررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد