نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری تکمیلی بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • آزمون حسی تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • آنتی‌اکسیدان استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]

ا

  • ارزیابی حسی بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • اسانس گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • اسانس آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • اسپکترومتری جرمی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • استان اردبیل معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • استان گیلان چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-21]
  • استراز تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • اشتغال‌زایی آشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]
  • اقلیم بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • اکالیپتوس تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • ایندول بوتریک اسید (IBA) کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • انرژی تجدیدپذیر ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]

ب

  • بادرنجبویه مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • بذر بررسی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی بومادران (Achillea millefolium) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-5]
  • بذور ارزیابی روش‌های مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
  • بررسی فیتوشیمیایی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • بستر کشت کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • بنیه بذر بررسی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی بومادران (Achillea millefolium) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-5]
  • بومادران بررسی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی بومادران (Achillea millefolium) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-5]

پ

  • پاکسازی شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
  • پاک کردن ارزیابی روش‌های مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
  • پیت ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • پیت تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • پتاسیم تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • پذیرش چای ایرانی بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • پراکنش جغرافیایی معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • پلی فنل تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]

ت

  • تغذیه گیاهی بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
  • توسعه روستائی آشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]
  • تولید چای ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]

ج

  • جیبرلیک‌اسید بررسی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی بومادران (Achillea millefolium) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-5]
  • جذب عناصر غذایی بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]

چ

  • چای بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • چای تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • چای تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • چای تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • چای کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • چای تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • چای پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
  • چای بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • چای بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • چای چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-21]
  • چای سیاه بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • چای سبز مروری بر اثرات سلامتی دمنوش چای سبز [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 6-12]
  • چای‌کاری آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
  • چالش های زیرساختی چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-21]

ح

  • حسی استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]

خ

  • خسارت پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
  • خصوصیات حسی چای بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • خواص مروری بر اثرات سلامتی دمنوش چای سبز [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 6-12]
  • خواص فیزیکوشیمیایی استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]

د

  • درصد جوانه‌زنی تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
  • دستگاه تنفسی شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
  • دمای بهینه تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
  • دمای پایه تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
  • دم‌آوری و کیفیت تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • دمنوش مروری بر اثرات سلامتی دمنوش چای سبز [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 6-12]
  • دم‌نوش آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • دمنوش گیاهی شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]

ذ

  • ذائقه مصرف کننده بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]

ر

  • رابطه ژنتیکی بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • رشد کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • رویشگاه تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]

ز

  • زیست‏سنجی تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]

س

  • سایبان کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • ساپونین تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • سیاستگذاری چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-21]
  • سرعت جوانه‌زنی تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
  • سفیدبالک پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
  • سلامتی شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
  • سویا آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]

ش

  • شاخص‌های انرژی ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • شاخص‌های کیفی چای بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • شکل زیستی معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • شکل زیستی گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]

ض

  • ضایعات بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • ضایعات چای سیاه بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]

ع

  • عصاره چای بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]
  • عصاره چای سبز استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
  • عصاره گیاهی تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • عصاره گیری تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
  • عملکرد بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • عملکرد تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]

ف

  • فراوانی جمعیت تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • فرآوری بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • فرآوری آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • فرسایش آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
  • فیسالیس آشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]

ق

  • قارچ‌های فراریشه تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • قلمه کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]

ک

  • کربن آلی ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • کرم ویفر استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
  • کروماتوگرافی گازی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • کشاورزی ارگانیک بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
  • کشاورزی پایدار اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • کشت آزاد آشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]
  • کشت بافت تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • کشت بافت بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • کیفیت تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • کلیشم گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • کمپوست ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • کنه‏های خسارت زا تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • کهنوج کرمان گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • کود دامی تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
  • کود زیستی اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • کود شیمایی گیاه دارویی تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
  • کود گاوی مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • کوروتیپ گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]

گ

  • گیاهان دارویی معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • گیاهان دارویی گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • گیاهان دارویی شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
  • گلخانه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • گلخانه آشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]

م

  • مارکرهای مولکولی بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • ماسه تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • مایکوریزا مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • متابولیت ثانویه تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • محیط‌زیست ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • محلول‌پاشی عناصر غذایی بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • مراتع هیر- نئور معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • مرزه تابستانه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • مرکبات کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • مصرف چای بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • مصرف خوراکی ارزیابی روش‌های مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
  • مضرات مروری بر اثرات سلامتی دمنوش چای سبز [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 6-12]
  • منابع انرژی ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • مهار زیستی تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • مواد مؤثره آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]

ن

  • نیتروژن مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • نفتالین استیک اسید (NAA) کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • نماتود مولد زخم تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • نوشابه گازدار بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]

و

  • ورمی کمپوست بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
  • ورمی کمپوست مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • ورمی‌کمپوست تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • ورمی‎کولیت و هوگلند.‏ تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]

ی

  • یکنواختی بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]