راهنمای نویسندگان

راهنمای نگارش مقاله برای چاپ درمجله ترویجی چای و دم‌نوش‌های گیاهی(عنوان مقاله حداکثر بیست کلمه)

مؤلف اول، مؤلف دوم و ...

آدرس نویسندگان( اعضاء هیات علمی و محققان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شیوه­نامه درج نام سازمان در انتشارات علمی مراجعه کنند)

شرایط پذیرش مقاله:

          1.         مقاله بایست حاوی موضوعی تازه باشد که قبلاً در هیچ‌یک از نشریات فارسی‌زبان و مجلات لاتین با همین عنوان و محتوا منتشرنشده و یا همزمان برای مجله دیگر فرستاده نشده باشد. مقالاتی که خلاصه آن‌ها در مجامع علمی داخلی و خارجی ارائه و چاپ شوند با افزودن مطالب جدید و تبدیل به مقاله کامل قابل‌بررسی خواهند بود.

          2.         مقاله باید به زبان فارسی روان و عاری از غلط‌های نگارشی باشد. از آوردن واژه‌های بیگانه که معادل فارسی دارند جدا پرهیز گردد.

         3.         نویسنده (یا نویسندگان) باید مقاله خود را طبق دستورالعمل مربوطه تدوین کرده و همراه با فرم امضاءشده تعهدنامه از طریق وبگاه مجله به آدرس http://thtj.areeo.ac.ir  ارسال کنند.

         4.         مقاله مستخرج از پایان‌نامه یا رساله دانشجویی که توسط دانشجویان ارسال می‌شود باید موافقت استاد راهنما به اطلاع دفتر مجله برسد. 

         5.         مسئولیت مطالب علمی ارائه‌شده در مقاله بر عهده نویسنده مسئول مکاتبات است. ترتیب نام نویسندگان نیز بر عهده شخص مکاتبه کننده خواهد بود. تقدم و تأخر نام نویسندگان بر اساس فرم تعهدنامه نگارندگان بوده و تغییر آن پس از بارگذاری در سامانه امکان‌پذیر نیست. 

         6.         دفتر مجله در قبول یا رد و ویرایش مقاله آزاد است و مقاله دریافتی پس از طی مراحل داوری مسترد نخواهد شد.

         7.         محتوای مطالب مقاله باید به زبان ساده، روان، قابل‌فهم و عاری از اصطلاحات علمی پیچیده و لغات غیر رایج تهیه شود. همچنین مقاله باید با جمله‌ها و پاراگراف‌های کوتاه‌ تهیه شود.

          8.         مطالب ارسالی ترجیحاً برگرفته از آخرین یافته‌های علمی منتشرشده و حاوی نکات و دستورالعمل‌های کاربردی جدید و اثربخش باشد.

          9.         مطالب ارسالی در 10-5 صفحه تنظیم شود و پیام آموزشی/ترویجی اصلی مقاله با شکل‌های مناسب و گویا پشتیبانی شود.

         10.        مطالب ارسالی به دفتر مجله باید دارای شکل­ها و تصاویر مناسب باشد. تصاویر مربوطه با رزولوشن حداقل 300 دی پی آی تهیه و تنظیم شود. دفتر مجله از چاپ مطالب فاقد شکل و تصویر، معذور است.

        11.       از آوردن واژه‌های بیگانه که معادل فارسی دارند جدا پرهیز گردد

        12.       گواهی پذیرش مقاله فقط پس از اتمام مراحل ویراستاری، تائید داور نهایی و تصویب صادر و مراتب به اطلاع نگارنده/گان خواهد رسید.

 

نامهدرخواستوتعهدنامه:

ارسال نامه درخواست بررسی مقاله خطاب به سردبیر مجله با امضای نویسنده مسئول ضروری است. فرم تعهدنامه از سایت،www.thtj.areeo.ac.ir قابل دریافت است، لازم است نویسندگان نسبت به امضای آن اقدام نمایند. فرم تعهدنامه از وب‌گاه مجله تصویر الکترونیک نامه درخواست و فرم تعهدنامه تکمیل‌شده در قسمت پرونده مقاله در صفحه شخصی نویسنده مسئول (ارسال‌کننده مقاله) قابل بارگذاری است.

برگمشخصات مقاله:

برگ مشخصات مقاله در یک صفحه مجزا شامل عنوان مقاله، نام و نام خانوادگی نگارنده/گان، موقعیت شغلی نگارنده/گان، نام دانشگاه یا مؤسسه پژوهشی که نگارنده/گان در آن اشتغال دارند، نشانی کامل نگارنده/گان، پست الکترونیکی همه نویسندگان و نام و مشخصات نگارنده مسئول و منبعی باشد که مقاله از آن استخراج‌شده است (پایان‌نامه دانشجویی، پروژه تحقیقاتی و مانند آن). برگ مشخصات مقاله در قسمت پرونده مقاله در صفحه شخصی نویسنده مسئول (ارسال‌کننده مقاله) قابل بارگذاری است.

نحوهارسالمقاله

اطلاعات لازم در وب‌سایت www.thtj.areeo.ac.ir آمده است. پیشنهاد چاپ مقالات در این مجله به‌صورت الکترونیکی است.

راهنمایتهیهمقالات:

1 - حاشیه‌های 3 سانتی‌متر از هر طرف و به‌صورت تک‌ستونی، بافاصله خطوط 5/1 ، حداکثر در 10 صفحهA4، در نرم‌افزار Word 2007 یا بالاتر تایپ شود.

-2 نوع قلم فارسی و انگلیسی و اندازه آن‌ها مطابق به شرح زیر استفاده شود.

جدول1 - نوعقلمواندازه

محل استفاده

قلم

 

سایز قلم

عنوان مقاله

B Mitra

پررنگ

14

متن مقاله

 B Mitra

ساده

12

عنوان بخش‌ها

B Mitra

پررنگ

12

عنوان جدول‌ها و شکل‌ها

B Mitra

پررنگ

10

منابع

Times New Roman

ساده

10

 

تشکروقدردانی

در این بخش نگارنده/گان می‌توانند از اشخاص، سازمان‌ها و افراد ذی‌ربطی که در اجرای پژوهش همکاری داشته‌اند، تشکر و قدردانی نمایند. این قسمت باید کوتاه باشد.

 

 

بخش‌­های اصلی مقاله  به ترتیب به شرح زیر خواهد بود:

1- عنوان مقاله

 عنوان مقاله باید کوتاه، جامع و دربرگیرنده مفهوم اصلی مقاله بوده و برای بهره‌بردار جذابیت کافی داشته باشد. در عنوان مقاله حتی‌الامکان از واژه‌های مطالعه، بررسی، تعیین و ... خودداری شود.

2- بیان مسئله و اهمیت موضوع

 در این بخش، مشکل/ مشکلاتی که این مقاله در جهت رفع آن ارائه می‌شود، به‌صورت مشخص و به زبان ساده بیان می‌گردد. در این بخش بهتر است موضوع به‌طور خلاصه از زاویه دید بهره‌برداران بیان شود و در صورت امکان، آمار و ارقام کمی برای شفاف‌تر شدن اهمیت موضوع ارائه شود. همچنین اهمیت و ضرورت موضوع به‌گونه‌ای بیان شود که برای خواننده مستدل باشد که به‌کارگیری یافته‌های این مقاله چقدر از مشکل موجود را حل می‌کند. 

3- مراحل اجرا

در این بخش باید روش یا دستورالعمل کاربردی که در جهت رفع مشکل بوده و منجر به کسب نتیجه مثبت مورد انتظار خواهد شد، با زبان ساده و به‌صورت راهنمای گام‌به‌گام ارائه شود. ادبیات به ­کار گرفته‌شده در این قسمت باید به‌صورت خبری بوده و بدون ابهام باشد. برای درک بهتر مطالب بهتر است از تصویر، جدول یا فلوچارت استفاده شود.

 نکته: در این بخش از ارائه روش اجرای تحقیق به شیوه مرسوم در مقاله‌های پژوهشی اجتناب شود.

4-تجزیه‌وتحلیل یافته/ فرآیند به‌کارگیری/ نحوه اجرایی شدن 
در این بخش، به دامنه به‌کارگیری و بهره‌برداران دستورالعمل اشاره شود و نحوه انتقال دستورالعمل اعم از برگزاری کارگاه و دوره آموزشی برای بهره‌برداران، هماهنگی با سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی ذی‌ربط برای انتقال دستورالعمل، نحوه تهیه مواد، ابزار یا دستگاه‌های موردنیاز دستورالعمل و غیره به‌منظور به‌کارگیری هر چه‌بهتر دستورالعمل شرح داده شود.   

5- پیام ترویجی            
اثرها و مزایای حاصل از به‌کارگیری دستورالعمل به‌طور مشخص و حتی‌الامکان فهرست­­وار ارائه شود. در این بخش، از به‌کارگیری جمله‌های طولانی و تکرار غیرضروری اطلاعات خودداری شود. مزایا باید ساده، گویا و برای خواننده قابل‌فهم باشد.

نکته: نویسنده (یا نویسندگان) باید چکیده و منابع مورداستفاده در تهیه مقاله‌های خود را به دفتر مجله ارسال دارند، ولی چکیده و همه منابع در مجله درج نمی‌شود.

6-منابع منتخب