نمایه نویسندگان

آ

  • آزادی، پژمان بررسی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی بومادران (Achillea millefolium) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-5]
  • آزادی، رضا تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • آزادی، رضا بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • آزادی گنبد، رضا تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • آزادی گنبد، رضا کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • آزادی گنبد، رضا استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]

ا

  • احمدیوسفی، مهدی تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
  • اسدی پور، علی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • اسلامی، کتایون استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
  • امیدی، جلال ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • امیرجان، محمد اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • امیری نژاد، مهدیه تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]

ب

  • بخشی پور، محمد اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
  • بدخشان، سمیه مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • برجی پور، بیژن کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • بشارتی، نائره آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • بصیری، شادی مروری بر اثرات سلامتی دمنوش چای سبز [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 6-12]
  • بهادری، فرزانه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • بهمنی، ایرج شیوع بیماری ویروسی Tea Plant Necrotic Ring Blotch در باغ‌های چای مازندران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 4-6]

پ

  • پارسا، فاطمه تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • پارسا، فاطمه سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
  • پارسا، فاطمه فعالیت فیتوشیمی و زیستی ساپونین بذر چای [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 17-18]
  • پارسا، فاطمه غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
  • پارسامطلق، بهاره مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • پورقربان، نوشین معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]

ت

  • تجددی طلب، کبری غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
  • تقی شکرگذار، سیداحمد انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-3]

ج

  • جهانگیرزاده خیاوی، شاهین کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • جهانگیرزاده خیاوی، شاهین بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]

چ

  • چراغی، کلثوم تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
  • چراغی، کلثوم سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
  • چراغی، کلثوم چای ماچا و ویژگی‌های آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 19-21]
  • چراغی، کلثوم آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 22-24]

ح

  • حاتم زاده، عبدالله ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • حبیبی، فاطمه غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
  • حیدرزاده، سعید بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]

د

  • دهقانی بیدگلی، رضا تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]

ر

  • رجبی پور، زهرا تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
  • رضاپور، یلدا تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-36]
  • رمزی، سمر تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • رمزی، سمر کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • رمزی، سمر پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
  • روحی ویشکائی، زهره آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • روحی ویشکائی، زهره آشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]
  • روستا، پروین تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • روفی گری حقیقت، شیوا بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • روفی گری حقیقت، شیوا بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]
  • روفی گری حقیقت، شیوا تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • روفی گری حقیقت، شیوا استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
  • روفی گری حقیقت، شیوا بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • روفی گری حقیقت، شیوا تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
  • روفی گری حقیقت، شیوا تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-36]
  • روفی گری حقیقت، شیوا استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
  • روفی گری حقیقت، شیوا انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-3]

ز

  • زهدقدسی، محمدجواد بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]

س

  • سجادی، سید افشین شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
  • سراجی، علی تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • سراجی، علی تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • سراجی، علی تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • سراجی، علی استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
  • سنجری، سید محسن موانع ارائه خدمات زیربنایی و ترویجی در صنعت چای، با تأکید بر توزیع مساحتی باغات چای [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 7-8]

ش

  • شازده احمدی، مرضیه شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
  • شایگان، شهرزاد آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • شیرین‌فکر، احمد بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • شیرین‌فکر، احمد تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • شیرین‌فکر، احمد آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
  • شیرین‌فکر، احمد استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
  • شیرین‌فکر، احمد اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
  • شکرگزار، احمدتقی بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • شمس اردکانی، محمدرضا گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • شهادتی مقدم، زین العابدین شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماری‌های تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
  • شهیدی، سید احمد تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-36]

ص

  • صابر آملی، سیروس گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • صادقی، سید مصطفی تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
  • صادقی، : سید مصطفی تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • صفائی چائی کار، صنم تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • صفائی چائی کار، صنم کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • صفائی چائی کار، صنم بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • صفائی چائی کار، صنم آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
  • صفائی چائی کار، صنم ارزیابی خصوصیات کیفی چای سبز استحصالی نه کلون انتخابی چای در دو شرایط آبیاری و دیم [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-16]
  • صفائی چائی کار، صنم غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
  • صلواتیان، سید بابک ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]

ط

  • طالبی، علی بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • طاووسی راد، فاطمه چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-21]

ع

  • عابدینی، فاطمه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • عیدیخانی، عبدالواحد گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • علیقلیزاده، داوود ارزیابی روش‌های مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
  • علینقی پور، بهروز بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]

غ

  • غلامی، مهران بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]

ف

  • فاطمی چوکامی، علی تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • فاطمی چوکامی، علی تاثیر زمان وجین علف های هرز روی درختچه چای رقم کاشف [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 9-11]
  • فرخی، شهرام پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
  • فلاحتگر، مینا استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]

ک

  • کهنه، احسان بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • کهنه، احسان تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • کهنه، احسان کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • کهنه، احسان پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
  • کوچکی، منیژه بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]

م

  • متولی جلالی، مریم السادات تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • متولی جلالی، مریم السادات بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • متولی جلالی، مریم السادات سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
  • متولی جلالی، مریم السادات چای ماچا و ویژگی‌های آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 19-21]
  • متولی جلالی، مریم السادات آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 22-24]
  • مجد سلیمی، کوروش بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • مجد سلیمی، کوروش بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • مجد سلیمی، کوروش ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • مجد سلیمی، کوروش اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
  • مجد سلیمی، کوروش آبیاری قطره‌ای گامی مهم برای دستیابی به تولید اقتصادی چای [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 12-14]
  • مجد سلیمی، کوروش آشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]
  • محبیان، صغری سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
  • محبیان اطاقوری، صغری انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-3]
  • محبیان اطاقوری، صغری غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
  • محبوبی، محمدرضا چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-21]
  • محبوب خمامی، علی ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • محفوظی، نیلوفر تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • محمدیان روشن، ناصر اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
  • مرادی، ایوب گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • میرزایی، سحر بررسی شاخص‌های جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی بومادران (Achillea millefolium) [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-5]
  • مرزوان، سعیده آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
  • میرقاسمی، سید تقی میرقاسمی تاثیر زمان وجین علف های هرز روی درختچه چای رقم کاشف [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 9-11]
  • منظری، شهاب پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
  • مهدی رودی، مجید تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]

ن

  • ناظریان، عیسی شیوع بیماری ویروسی Tea Plant Necrotic Ring Blotch در باغ‌های چای مازندران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 4-6]
  • نصیری، نگین استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]

ی

  • یحیوی آزاد، ابوالفضل تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • یحیوی آزاد، ابوالفضل تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • یزدانی بیوکی، رستم مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]